Izvor:Foto: Instagram/hhshmahra

Najlepša arapska princeza muža ostavila preko Instag (FOTO)

Izvor: Nportal

23.08.2024.

09:29

"HVALA što praviš novu eru tako pravednom, pravednom za sve."

Tokom jula ove godine, svet je obišla vest o tome da je najlepša arapska princeza Šaika Mahra bint Mohamed bin Rašid al Maktum putem Instagrama ostavila svog muža.

Naime, na njenom profilu objavljena je jedna veoma direktna poruka koja je potpisana sa "tvoja bivša žena".

- Dragi mužu, pošto ti društvo prave drugi, ovim proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Sve najbolje. Tvoja bivša žena - napisala je princeza na Instagramu, prenosi NDTV.

Ovaj potez pokrenuo je veliku lavinu, a ubrzo su usledile tvrdnje kako joj je hakovan profil, te da je poruka lažna. Međutim, ova objava i mesec dana kasnije postoji na princezinom Instagramu.

Sada je objavila jednu veoma emotivnu poruku koju je posvetila ocu, a za kojeg kažu da mu je upravo ona miljenica.

- Dragi oče, hvala ti za svu tvoju podršku. Hvala ti za ljubav. Hvala što praviš novu eru tako pravednom, pravednom za sve. Moje puno poštovanje i ljubav za tebe - napisala je Mahra i objavila fotografiju na kojoj se grli sa svojim ocem.

Šeika Mahra je ćerka Mohameda bin Rašida Al Maktuma, vladara Dubaija i premijera UAE. Šeik Mohamed je navodno jedan od najvecćih zemljoposednika u Velikoj Britaniji, koji drži više od 40.000 hektara širom Londona, Škotske i NJumarketa, objavio je Gardijan 2021.

(Kurir)

#princeza Šaika Mahra bint Mohamed bin Rašid al Maktum #najlepša arapska princeza #UAE #premijer UAE #UAE vesti #Ujedinjeni Arapski Emirati vesti