Izvor:Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

ŠOKIRANA PRIZOROM: Nata u neverici šta se dogodilo sa autom

Izvor: Nportal

24.08.2024.

20:41

PEVAČICA Nataša Bekvalac osim pratilaca iznenadila je samu sebe.

Naime, zanosna Novosađnka, rešila je da se malo opusti i popije kaficu u kafiću sa sestrom od tetke ali je zaboravila da ugasi automobil i zaključa.

Tanja Mrkić, Natašina sestra od tetke je ostala u šoku kada je videla prizor u garaži kada su se vratile iz kafića.

- Šokirana prizorom da su kola upaljena, a nema nikog u njima, pitam se da li se ovo ikada ikome desilo da ostavi upaljen auto i ode da sedne u kafić? - pisalo je u opisu objave.

- Zato mi imamo fenomen Nataše koja može da pobije i teoriju o postanku ljudske civilizacije! - navela je Tanja, a Nataša je ovo podelila i na svom Instagram profilu.

- Žao mi je samo što se od šoka nisam setila da ga preparkiram! Kad krene do kola da se i ona šokira... Možda je htela da je čeka rashlađen auto kad se vrati za dva sata - piše u nastavku objave.

Tanja je potom ušla u Natina kola i fotografije podelila na društvenim mrežama. 

BloombergAdria.com

 

Podsećanja radi, Ntaša Bekvalac nastupila je nedavno u Beloj Palanci, a na koncertu je bio ogroman broj ljudi, koji je tokom noći horski pevao hitove "Novosadske Barbike". Nataša se tad pred publikom pojavila u dekoltiranoj haljini koja je istakla njenu vitku liniju.

- Ne, ja nemam posao... Imam poziv za ljubav! Hvala na noći koju ću pamtiti dok dišem. Sve dok mi srce ovako "drnda" ja ću vama pevati - napisala je Nataša Bekvalac u opisu snimka koji je podelila na Instagramu.