Izvor:Foto: Damir Dervišagić

PREKO MILION LJUDI: Dragana oborila rekord na letnjoj turneji

Izvor: Nportal

28.08.2024.

17:36

"UVEK SAM tvrdila da imam najbolju publiku na svetu, i to se i sada potvrdilo"

Koncertom u bugarskom gradu Vidinu pred više od 20 hiljada ljudi, Dragana Mirković je na trijumfalan način završila ovogodišnju veliku letnju turneju na kojoj je uspela da nadmaši čak i najbolje prognoze te ju je tako tokom dva meseca slušalo preko pola miliona ljudi!

BloombergAdria.com

 

Ova fascinantna brojka osim što pokazuje da je Dragana popularnija nego ikada, još jednom je potvrdila i da za njenu muziku ne postoje granice pošto je održala spektakularne koncerte u svim zemljama regiona i nekoliko u Evropi.

Ono što je kod koncerta u Vidinu specifično jeste da je ovo njen treći koncert na njihovoj najvećoj letnjoj manifestaciji i da ju je ove godine publika izglasala za glavnu zvezdu u velikoj anketi.

- Još sam puna utisaka i verujem da će mi trebati još mnogo vremena da se sve slegne i da shvatim šta se sve dešavalo tokom ovog leta. Uvek sam tvrdila da imam najbolju publiku na svetu, i to se i sada potvrdilo, možda samo nisam bila svesna koliko ih ima. Turneja je završena, hvala svima na ljubavi koju su mi pružili tokom poslednjih meseci, to mi daje snagu i da nastavim dalje. Tokom jeseni posvetiću se malo i radu na muzici pa se nadam da ću i tu imati šta zanimljivo da dam onima koji me vole- rekla je Dragana.

Mondo