Izvor:Foto: ATA images

POSLE LAŽNE VESTI DA JE U BOLNICI: Kaliopi se hitno oglasila

Izvor: Nportal

30.08.2024.

18:43

Pevačica je odmah preduzela pravne korake!

Pevačica Kaliopi bila je u šoku kada su se pojavile lažne fotografije na kojima se navodno nalazi u bolničkom krevetu, uz tvrdnje da se bori za život.

Kaliopi je bila duboko uznemirena zbog ovakvog zloupotrebljavanja njenog imena i slike.

Kaliopi je odmah preduzela pravne korake protiv nepoznatog lica koje je plasiralo ove lažne informacije, te se oglasila i javno kako bi izrazila svoj bes i zabrinutost zbog ovakvog ponašanja.

- Uvek sam tvrdila da ne postoje dobri i loši ljudi, postoje ljudi i neljudi. Za počinioce ovog nehumanog čina, pokrenut je izveštaj i postupak koji vode nadležni organi. U prošlosti je bilo raznih zloupotreba mog imena, ali ovaj morbiditet je prevazišao sve prethodne manipulacije.

- Da li niste svesni da su možda moja majka, sestra, brat mogli da pročitaju ovaj tekst i direktno ugroze svoj život. Apelujem na Odeljenje visoko tehlonološkog kriminala i Ministarstva unutrašnjih poslova da preuzme hitne mere za sprečavanje i zaštitu od takvih zloupotreba.

Ispod ove strašne vesti povodom koje se oglasila, dobila je pregršt komentara podrške.

"Bolesnici", "Strašno, sačuvaj nas Bože", "Ovo je strašno", komentari su Milice Todorović, Saše Kapora i drugih njenih kolega...

(Telegraf)