Izvor:Foto: Profimedia

ŠTA SE DESILO: Anđelina izgledom neprijatno iznenadila svet

Izvor: Nportal

01.09.2024.

15:40

NJENE usne nekada su bile njena najistaknutija karakteristika. Ali kako je Anđelina DŽoli varirala u kilaži, njene potencijalno zabrinjavajuće ispupčene vene na rukama dobile su svoj trenutak, koji već godinama ne prolazi.

I pored svemoćnog izgleda u zanosnoj kreaciji, činjenici da joj je pripala ta čast da glumi divu Mariju Kalas, dirljivi trenutak sa fanom u bolesničkoj postelji, na Filmskom festivalu u Veneciji, svi su gledali samo u njene ruke, prenosi Ona.

Često kritikovana zbog svoje mršavosti, Anđelina je na venecijanskom crvenom tepihu pokazala istetovirane ruke vrlo izraženih vena, a u komentarima na društvenoj mreži X korisnici nisu bili nimalo blagonakloni.

BloombergAdria.com

"Izgleda zastrašujuće", "Anđelina, ženo, pojedi nešto", "Kome je ovo seksi i privlačno?", "Ovako ne izgleda zdravo telo", "Deluje bolesno", "Kada sam imala anoreksiju, izgledala sam baš tako", "Ovakve ruke ima moja baba", bili su neki od komentara na nekadašnjem Tviteru.

Pojedini su pokušali da objasne da je u pitanju prirodni proces starenja i da nije nešto oko čega bi trebalo dizati galamu, s obzirom na to da glumica ima 49 godina.

"Meni je i dalje prelepa", "Žena je majka i veliki borac", "Sve u vezi sa njom je savršeno", "Volim što je prihvatila da stari, podrška", pisali su oni koji je vole u svim izdanjima.

BloombergAdria.com

 

Anđelina sigurno ne obraća pažnju na zlurade komentare, a kako je, prema pisanju američkih medija, ponovo zaljubljena i ima novog dečka, sigurno joj priče o njenim rukama neće urušiti osećaje ispunjenosti kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, prenosi Žena.

BloombergAdria.com