Izvor:Foto: V. Danilov, Profimedia, Shutterstock

SAD JE SVE JASNO: Isplivao snimak s koncerta Dugmeta (VIDEO)

Izvor: Nportal

02.09.2024.

15:31

Na snimku se vidi da nije bilo negodovanja...

Bend "Bijelo Dugme" održao je koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Pored mnogobrojnih pesama na red je došla jedna posebna "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" koju je izveo Alen Islamović, a kako je preneo "Jutarnji.hr" publika je tokom ove numere zviždala i negodovala.

Hrvatski portal "Nedeljnik" je došao u posed snimka baš kada je Alen izvodio ovu numeru, a na njemu se jasno može videti da nikakvog negodovanja nije ni bilo, jer niko od publike to nije shvatio kao provokaciju. https://www.youtube.com/watch?v=AfmQWZNtIX8&t=3s

Sve pesme izazivale su oduševljenje kod publike koja je, pokazuju dosadašnji koncerti na ovoj turneji, sastavljena od publike različitih generacija tako da su u prvim redovima oni koji su rođeni daleko nakon kraja Jugoslavije.

Svi su pevali hitove Bijelog dugmeta pa i "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" oko koje se napravila čitava fama ali nakon koncerta i verovatno od onih koji nisu ni prisustvovali subotnjem nastupu u Splitu.

(Nedeljnik.hr)