Izvor:FOTO: ata

"UVEK ĆE BITI MAJKA MOG DETETA": Pomirili se Aleks i Car

Izvor: Nportal

08.09.2024.

13:57

ALEKSANDRA Nikolić i Filip Car često su u centru medijskog zbivanja zbog njihovog turbelentnog odnosa.

Nikolićeva je sada iznenadila javnost kada je na Instagram storiju otkrila da se pomirila sa ocem svoje ćerke, Filipom Carem. Filip i Aleksandra su duži vremenski period bili u svađi. 

Nekadašnja rijaliti učesnica je istakla da su sve ostavili po strani i da žele sve najbolje njihovom detetu. Povodom pomirenja, oglasio se i Filip Car: 

- Sa Aleksandrom je napokon postignut sporazum da se funkcioniše normalno zbog deteta, da se ne provlačimo u ružnom kontekstu i da imamo roditeljsku relaciju za dobrobit deteta. Dete ću viđati u Beogradu, ali će i njena majka dolaziti sa detetom u goste kod nas - otkrio je Filip, koji se zahvalio Aleksandrinom novom dečku: 

BloombergAdria.com

 

- Hvala njenom momku koji je pokrenuo inicijativu, kontaktirao me i ljudski se poneo. Sa mnom se može na lep način uvek i dogovorom.

Filip je istakao da bivšu devojku više neće provlačiti u ružnom kontekstu

- Od danas više ne komentarišem Aleksandru i ne iznosim ništa, uvek će biti majka mog deteta i zato molim svoju podršku da je poštuje. Sa moje strane će imati poštovanje ako se bude držala dogovora i ispunjavala sve zahteve kao i što ću ja - završio je Filip.