Izvor:Foto: ATA images

DIGAO JE SA DNA: Rada emotivno ispunjena

Izvor: Nportal

10.09.2024.

12:54

PEVAČICA Radmila Manojlović je u poslednje vreme česta tema u medijima zbog novih pesama, a nedavno je otkriveno da ima i novog dečka.

Jedna od omiljenih pevačica na estradi je dala novu šansu ljubavi. Kada je reč o karijeri, Marina Tucaković je napisala pesmu za Radu, a muški deo su dopisani od njenog novog saputnika, Vladimira Rankovića. Rada je iskazala zahvalnost sestri Maji i dečku za datu podršku.

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji i Vladimiru Rankoviću koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat ugleda svetlost dana- rekla je pevačica za Telegraf, pa dodala:

- Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove. Hvala svim saradnicima, muzičarima, producentima i svima koji su na bilo koji način učestvovali u stvaranju albuma "Prva Dama". Vaš talenat, posvećenost i trud učinili su da ovaj projekat postane nešto posebno. Posebno hvala mojim fanovima koji su strpljivo čekali na ovo izdanje i koji su mi konstantno davali motivaciju da dam sve od sebe. Vaša podrška znači sve - rekla je pevačica, a zatim dodala: 

- Ovaj album je rezultat zajedničkog truda i ljubavi, i nadam se da će svaka pesma na njemu pronaći put do vaših srca. Hvala svima, uživajte u muzici - emotivno je izjavila Rada.