Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel, Instagram prntskrin/lacoraima

Otkrivamo u KOJOJ našoj seriji će glumiti "Kasandra"

Izvor: Novosti/J. Banjanin

10.09.2024.

13:19

KORAIMA se prisetila svoje prve posete Srbiji, 1997, koja je navodno toliko uticala na nju da je počela da sluša našu muziku i gleda srpske filmove. Rado se priseća vremena kada je boravila u našoj zemlji, devedesetih godina. Uspomena na to joj je jedna od najdražih u životu.

Posle nagađanja da bi Koraima Tores mogla da se pojavi u trećem nastavku "Južnog vetra", čuvena Kasandra definitivno dolazi u Srbiju, ali zbog drugog projekta.

Latinoamerička zvezda biće gošća naše zemlje krajem septembra, ali sasvim drugim povodom, pišu Novosti.

BloombergAdria.com

Razlog njenog dolaska je najdugovečnija domaća telenovela "Igra sudbine", u kojoj bi Toresova trebalo da se pojavi. Serija, koja od 2020. godine do danas broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu, pod nazivom "Tajne prošlosti". Uz mnogo zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane priče koje je porodica Kanački vešto tajila svih ovih godina.

U jednoj od njih, po svemu sudeći, pojaviće se i junakinja koju će dočarati glumica koja je osvojila srca ovdašnjih gledalaca ulogom Kasandre, u kultnoj istoimenoj latino "sapunici", koja je širom otvorila vrata svim budućim sličnim projektima i zarazila milione gledalaca.

Tokom proleća ove godine, domaće medije preplavila je vest da će glumica zaigrati u "Južnom vetru". Naime, nakon što je u jednom intervjuu izjavila da bi volela da snimi film sa Milošem Bikovićem, producenti popularne franšize su rešili da joj ponude nešto što neće moći da odbije - ulogu vođe klana, i to najjačeg, onog iz Latinske Amerike.

BloombergAdria.com

U pomenutom razgovoru Koraima se prisetila svoje prve posete Srbiji, 1997, koja je navodno toliko uticala na nju da je počela da sluša našu muziku i gleda srpske filmove. Rado se priseća vremena kada je boravila u našoj zemlji, devedesetih godina. Uspomena na to joj je jedna od najdražih u životu.

(Novosti/J. Banjanin)