Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/marijana.ahmedhodzic

Otac ga se odrekao zbog snaje iz CG, on se odrekao BiH repke

Izvor: Nportal

11.09.2024.

18:32

"ONA JE moja najveća podrška i reći da me ne pušta je glupavo, ali šta očekivati ​​od narcisa?"

Velika prašina podigla se u Bosni i Hercegovini, pošto je fudbaler Šefild Junajteda Anel Ahmedhodžić (25) potvrdio da više neće igrati za reprezentaciju jer se "cela zemlja okrenula protiv njega, njegove supruge i sina".

Ahmedhodžić je navodno dobio stotine poruka usmerenih protiv njega i njegove najuže porodice kada je napustio kamp reprezentacije Bosne i Hercegovine zbog povrede.

NJegov otac Mirsad krivicu za navodno "izbegavanje" reprezentacije okrivio je javno Anelovu suprugu Marijana, pa se bračni par Ahmedhodžić našao na žestokom udaru.

BloombergAdria.com

Inače, Anel je oženio Crnogorku Marijanu Mišić, koja je prošle godine zbog muža promenila veru i prešla u islam.

Tata nije zadovoljan snajkom jer smatra da loše utiče na njegovog sina i da je kriva što nije uspeo da iskoristi potencijal koji je imao.

- To više nije moj sin ne smatram ga više mojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio celi rat, tri puta sam ranjavan. Želio sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao, ali okrenuli su ga loši ljudi koji misle samo na interes - izjavio je nedavno za "N1" ogorčeni Mirsad.

Zatim je opleo i po priji.

- Ta njena majka.. ne znam šta su mu uradili, ali su planirali da nas roditelje odstrane. I to su uspele za Novu godinu. Ta njena majka i ona su otišle u Dubai da se provode, a njemu ostavili dete kući, a imao je mečeve u tom periodu i tu je izostajao, kao navodno lagana povreda - kaže Mirsad.

Prisetio se i njegovog odlaska u Englesku i izjavio da je Marijana kriva što nije ispunio velika očekivanja na Ostrvu.

- Sa njim sam otišao Englesku tad zajedno, sa privatnim avionom Šefilda. Tad mu ta devojka nije imala vizu. Dva meseca bio je fokusiran bez nje. Niko mu nije smetao tad. Bio najbolji igrač kad je došao. Čim mu je došla ona, počeo je da pada.

NJegovi javni ispadi razbesneli su mladog fudbalera, koji mu nije ostao dužan.

- Reći da je moja supruga bacila na mene crnu magiju je veoma uvredljivo za mene, a posebno za moju suprugu, jer je ona sjajna. Veoma je teško naći ženu koja će se brinuti o tebi kao što to radi ona i veoma sam sretan da moj sin ima tako neverovatnu majku. I onda reći da me ne pušta na mečeve reprezentacije? To je smešno i samo pokazuje koji nivo inteligencije ima ovaj lažov. Ima mnogo supruga fudbalera koje ne mare za karijere muževa, ali ona nikada nije propustila meč, čak ni kada je bila u devetom mesecu trudnoće došla je na moj meč samo nekoliko dana pre nego što mi je rodila sina. Ona je moja najveća podrška i reći da me ne pušta je glupavo, ali šta očekivati ​​od narcisa?

(Kurir)