Izvor:Foto: Profimedia

SLOMIĆE VAM SRCE: Ovo su tri najokrutnija horoskopska znaka

Izvor: Nportal

13.09.2024.

22:53

OPREZNO s njima.

Škorpija

Škorpije uvek idu do kraja kada je osveta u pitanju, a kada im rasplamsate strasti mogu biti izuzetno pakosne. A najstrašnije je to što nećete znati u čemu je problem. Taman ćete misliti da ste u divnoj vezi, a Škorpija će učiniti nešto okrutno. Moguće da je to zbog nečega što ste uradili ili rekli pre mesec dana, a ona je samo čekala trenutak da vam to vrati.

BloombergAdria.com

 

Bik

Jedna od vrlina Bika jeste ujedno i jedna od njegovih najgorih osobina - odlučnost. Kada Bik nešto naumi, on će to i da ostvari. Posebna meta ćete biti ako ste na bilo koji način povredili njihovo poverenje. Ne nadajte se i ne čekajte da preboli, jer neće. Spremni su da čekaju dok potpuno ne zaboravite šta se desilo, a onda će vam osvetu servirati hladnu i bolnu.

BloombergAdria.com

 

Ovan

Povrediće vas tako što će vas brzo zaboraviti i preboleti. Naći će neku mnogo lepšu i bolju osobu od vas. Ne trudite se da izazovete sažaljenje Ovna, jer ga nećete dobiti. Jedino što možete da dobijete, jeste krivica što niste odmah pustili sve i krenuli dalje. Ovnovi apsolutno nemaju saosećanja za one koji su ih povredili.

BONUS VIDEO: