Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATA images

Kako su Karleuša i Duško podelili imovinu?

Izvor: Nportal

15.09.2024.

09:30

JELENA Karleuša potpisala je sporazumni razvod braka od svog supruga Duška Tošića. Oni su u vezi bili 16 godina, i imaju dve ćerke, Atinu i Niku. Duško Tošić je tokom karijere zaradio između 13 i 18 miliona dolara, a Jelena Karleuša je jedna od najvećih pevačkih zvezda na Balkanu. NJena zarada nije javno objavljena. Objavila je kako će podeliti imovinu.

- Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja - rekla je Jelena Karleuša. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog.

BloombergAdria.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić krajem 2018. godine kupili su vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju. Fudbaler je luksuznu nekretninu kupio na Jelenino ime.  Procenjuje se da je vrednost vile oko 2.5 miliona evra, a pevačica je uložila trud da je opremi po svom ukusu.

Kuća se nalazi u otmenom delu Dedinja, poseduje veliko dvorište, četiri velika kupatila, sobe sa terasom, a iza kuće i veliki bazen na kojem pevačica provodi letnje dane.

BloombergAdria.com

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada nije o imovini govorio javno.

Duško ima i dve kuće u Orlovatu u kojem je proveo detinjstvo, a gde žive njegovi roditelji. Porodične kuće potpuno je opremio.

Prema nezvničnim informacijama, pop diva pop diva Jelena Karleuša navodno traži honorar nešto veći od 20 hiljada evra na svojim nastupima.

(Telegraf)