Izvor:Foto: ATA Images

KAKVA TRANSFORMACIJA Rozga na samom početku karijere (VIDEO)

Izvor: Nportal

15.09.2024.

12:26

PEVAČICA Jelena Rozga (47), je svoju karijeru obeležila kao pevačica u grupi "Magazin" i Tončijem Huljićem. Sada se pojavio njen snimak sa jednog nastupa iz mladosti.

Hrvatska diva jedna je od najpoželjnijih i najlepših dama na Balkanu. 

Tokom svoje karijere, prošla je značajnu transformaciju od samog početka do danas. 

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, možemo videti kako je Jelena izgledala kada je imala samo 17 godina. Danas je možemo prepoznati po nežnom stilu i plavoj kosi, često upoređivana sa živom barbikom.

Jelena Rozga je osvojila nagradu za najbolje izvođenje na takmičenju "Zvuci Jadrana" gde je izvela pesmu "Ti si želja mog života" grupe "Magazin". Pevačica je na muzičkoj sceni prisutna 27 godina, ostavila je značajan trag u muziči svojom bojom glasa. Mnoge generacije očarale su njene pesme.

Pre nego što je počela da peva i nastupa javno, Rozga je bila balerina. Nedavno je na Instagramu podelila snimak svog prvog javnog nastupa na muzičkom takmičenju "Dora" u Opatiji, gde se birala pesma za Evroviziju 1996. godine. Zahvaljujući ovom videu možemo videti koliko je Jelena bila skromna već na samom početku svoje karijere. 

Transformacija od tinejdžerke do zrele žene fascinira javnost, a Jelena Rozga važi danas za jednu od onih ličnosti koje svoju privatnost čuvaju od očiju javnosti.