Izvor:Foto: Profimedia

"Suprug me prevario sa kumom na dan našeg venčanja"

Izvor: Nportal

15.09.2024.

20:27

KAKO se dan venčanja bližio, njen verenik počeo je čudno da se ponaša, a primetila je i da se njena kuma takođe čudno ponaša.

Prilikom izricanja venčanih zaveta mladenci obećaju da će se voleti, ceniti i biti verni dokle su oboje živi. No, jedan mladoženja ostao je vjeran ovom zavetu čak 20 minuta. Kako piše Miror, na društvenoj mreži Redit, jedna 31-godišnjakinja objasnila je da se udala za svoju ljubav iz srednje škole, 30-godišnjeg Noaha, nakon što su bili u vezi od njihove druge godine srednje, a zaprosio ju je nedugo nakon završetka fakulteta. Uzbuđena što će se udati za ljubav svog života, zamolila je svoju najbolju prijateljicu Giu da joj bude deveruša te su njih dve počele da se dogovaraju za veliki dan.

Kao deo toga, ona i Gia su dogovorile odlazak u kupovinu haljina s njenom majkom i sestrama, dok je Noah otišao u kupovinu odela sa svojim ocem, kumom i ostalim prijateljima, uključujući Gijinog verenika Persija.

- Kupovina haljina je išla dobro sve dok Gia nije nestala na sat vremena. Svi su je tražili dok mi Persi nije poslao poruku govoreći da i Noaha takođe nema već neko vreme - ispričala je 31-godišnjakinja. Na njeno veliko ogorčenje, saznala je da su Noah i Gia pobegli da bi se zajedno oblačili u kostime, dok su ih svi ostali tražili.

BloombergAdria.com

 

- Gia je imala na sebi venčanicu. Moj verenik je takođe isprobavao odela s njom. Naravno, potpuno sam se uzrujala. Gia je rekla da je samo želela da isproba haljine sada da bi uštedela vreme za njeno venčanje koje je sledeće godine i želela je da moj verenik glumi njenog supruga - ispričala je korisnica.

Kako se dan venčanja bližio, njen verenik počeo je čudno da se ponaša, menjao je lozinku na telefonu, kasno je dolazio kući i tvrdio da je "prezauzet" da provodi vreme s njom. Takođe je primetila i da se Gia opravdava zašto ne može da se druži onoliko koliko je pre.

- Konačno je došao dan i sve su moje deveruše izgledale predivno. Osećala sam se najbolje ikada i mrzim to da kažem, ali je i moja kuma izgledala zapanjujuće - opisala je. Kada je započela ceremonija i kada je mlada krenula prema oltaru, shvatila je da nema mladoženje, kao ni kume.

BloombergAdria.com

 

- Uspaničila sam se, svi su počeli da ih traže, a onda je kuma sva uzrujana otrčala niz prolaz i mahala rukom u znak izvinjenja. Moj verenik je došao pet minuta kasnije, i venčali smo se. Zabava je bila u redu sve dok nismo došli na prijem - nastavila je svoju priču. Nakon sečenja torte, njen sadašnji muž i kuma ponovno su nestali.

- Dok smo se trudili da ih pronađemo, moja deveruša mi je rekla da su se kuma i moj muž ljubakali napolju i da su se celu noć nalazili da bi se ljubakali. Tražila sam dokaz i deveruša mi je pokazala kako se ljube. Malo je reći da sam bila ljuta - napisala je.

Zatim je na red došao prvi ples, a deveruša i njen muž su, pogađate, opet kasnili. - Stala sam mu na noge tokom plesa svaki put kad sam mogla. Nakon toga su nestali u haosu koji je usledio - objasnila je. Kada je znala da su otišli, tada je zatražila mikrofon i svima objavila šta njena kuma i sadašnji muž rade.

- Možda je bilo ekstremno, ali bila sam jako besna. Naravno, svi su bili šokirani. Rekla sam im da ne govore ništa osim ako ih ne uhvate ili dok ga ne napustim - dodala je. Zgrožena i besna, na kraju se suočila i sa suprugom i sa prijateljicom te je informisala Gijinog verenika Persija o situaciji. Zahtev za razvod podnela je samo nekoliko sati posle venčanja, a veruje u onu da ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Počela je da izlazi sa Persijem, objašnjavajući kako je izdaja učinila da se njih dvoje zbliže. A ljudi ne mogu biti srećniji zbog njih!

- Nema pomaka od ovoga. Ne možeš da kreneš napred ako gledaš unazad. Živeti dobro je najbolja osveta - odgovorio joj je jedan korisnik. - Najbolje što možeš učiniti. Ne opraštaj joj - zaključio je drugi.