Izvor:FOTO: Printskrin Instagram irinavukotic / Ata

VOJINOVA BIVŠA U PROVODU: Nataša u društvu poznatih dama

Izvor: Nportal

16.09.2024.

10:18

ZA NATAŠU kao da je vreme stalo

Bivša supruga Vojina Ćetkovića, inače i bivša voditeljka Nataša Milovanović ponovo je posle mnogo godina doputovala u Beograd i provodila se na jednom privatnom slavlju sa bivšim kolegama.

BloombergAdria.com

 

Nataša ne dolazi tako često u Srbiju, a ovog puta je imala i lep povod - jer je sinoć uživala na rođendanu drugarice Aleksandre Radović.

Ona se prvodila u društvu koleginice Irine Vukotić s kojom je ostala u dobrim odnosima.

Tako je na Irininom profilu osvanuo i selfi posle dužeg vremenskog perioda, na kojoj su njih dve pozirale sa slavljenicom.

BloombergAdria.com

 

Ko je pamti još kao voditeljku, složiće se da je za nju vreme poptuno stalo i da se gotovo i ne menja. Nataša i dalje sija i održava svoj mladoliki izgled, ali i duh.

Podsetimo, Vojin se 2001. godine Vojin se oženio tadašnjom voditeljkom Natašom Milovanović, koja je tada zajedno sa Duškom Vučinić činila tandem TV Trećeg kanala RTS-a.

NJihov brak je potrajao svega nekoliko godina, a ubrzo nakon razvoda, Nataša se preselila u Pariz gde i danas živi.

Inače, veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. LJubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

(Telegraf.rs)