Izvor:Foto: ATA images

DUŠKO TO NIKADA NIJE URADIO: JK progovorila o novom partneru

Izvor: Nportal

16.09.2024.

18:51

PEVAČICA se osvrnula na spekulacije o svom privatnom životu.

Jelena Karleuša, jedna od najkontroverznijih i najuticajnijih ličnosti na regionalnoj javnoj sceni, još jednom je potvrdila svoj status hrabre i autentične žene koja se ne boji da bude drugačija. Gostujući u emisiji Puls Srbije, pop diva je otvoreno govorila o tome kako je okarakterisana kao "luda" i zašto je na tu etiketu ponosna.

Već godinama se o Karleuši priča u kontekstu njene ekscentričnosti i odvažnosti. Nazivali su je mnogim imenima, ali Jelena ne vidi problem u tome. 

- Već godinama me karakterišu kao "ludu" - rekla je. Karleuša je jasno istakla da biti "lud" u njenom kontekstu znači biti hrabar, originalan i ne uklapati se u društvene kalupe.

BloombergAdria.com

 

- Biti drugačiji, biti svoj, nositi tu "ludost" sa ponosom - to je ono što me definiše. Ja sam neko ko nikada nije bio deo šablona i nikada neće biti. Zbog toga sam opstala na sceni 30 godina, jer se nisam menjala prema tuđim očekivanjima, već sam uvek bila svoja - rekla je Jelena, naglašavajući važnost autentičnosti.

Jelena je iskoristila priliku da se osvrne i na spekulacije o svom privatnom životu i mogućem novom partneru. 

BloombergAdria.com

 

- Rekla sam to nedavno, lud mora da stoji pored mene. Da sedi pored mene i ispred mene. Tek tada ću reći pojavio se. Jer sve dok je neko u mojoj senci, ima neki problem, sve dok sam ja "luda", neću pominjati partnera. To je bio i problem negde sa mnom i sa Duškom gde on nikada nije stao ispred mene. 

- Mislim da pravu mene niko ne poznaje, ali ono što ljudi znaju jeste da sam izuzetno hrabra, srčana i neko ko ne preza od toga da bude predvodnik u mnogim stvarima. Kako ja da imam partnera koji nije sve to puta 2 ili puta 3? Kako bi taj s*ks izgledao? Kako bi taj partnerski odnos izgledao? 

(Kurir)

BONUS VIDEO: