Izvor:Foto: ATA images / Printskrin Instagram dick_whistler

Zbog ove objave je PRIVEDEN glumac Sergej Trifunović

Izvor: Nportal

17.09.2024.

13:26

"Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu"

Glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć na granici sa Hrvatskom, a danas će biti saslušan u Splitu.

BloombergAdria.com

 

Kako navodi portal "Slobodna Dalmacija", Sergej se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu, nakon što je prošle godine počinio niz incidentata u Hrvatskoj i vratio se u Srbiju. Nakon niza incidenata koje je prošle godine počinio u Splitu, tada je dobio zabranu ulaska u Hrvatsku i zemlje Evropske unije.

Međutim, svega dan nakon što je sud doneo tu odluku, glumac je podelio objavu u kojoj je izneo niz uvreda:

- Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista divnom tretmanu. NJihovim kolegama iz Splita za tri hapšenja za 30 sati, psihičko i fizičko zlostavljanje i iznudu od hiljadu i po evra. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi - započeo je.

- Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje d*pe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad - napisao je tada Trifunović.

Mondo