Izvor:Foto: Profimedia

DEPRESIVNI I ANKSIOZNI: Ovo je najtužniji horoskopski znak

Izvor: Nportal

18.09.2024.

18:02

PREPOZNAVANJE i prihvatanje svojih emocija može biti ključno za ovaj znak horoskopa u prevazilaženju svojih tužnih trenutaka

Osobe rođene u znaku Vage, koji pokriva period od 23. septembra do 22. oktobra, često se prikazuju kao duhoviti, šarmantni i društveni pojedinci. Oni teže stvaranju harmonije u svojim odnosima i okruženju. Međutim, ta težnja za perfekcijom i ravnotežom može ih dovesti do velikog emotivnog opterećenja.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih Vaga može biti emotivno pogođena je njihova sklonost prekomernom razmišljanju i analiziranju. Vage često osećaju potrebu da razmotre sve moguće opcije i scenarije pre nego što donesu odluke, što može dovesti do osećaja paralize i nesigurnosti. Ova stalna potreba za evaluacijom može izazvati stres i anksioznost.

BloombergAdria.com

 

Vage su poznate po tome što teže odobravanju i ljubavi od drugih. NJihova potreba za prihvatanjem i harmonijom može ih učiniti posebno osetljivim na odbacivanje ili nesuglasice. Ako osećaju da nisu cenjeni ili da njihova potraga za ravnotežom nije prepoznata, mogu se suočiti s dubokim osećajem tuge i razočaranja.

BONUS VIDEO: