Izvor:Foto: TikTok printskrin/ladigaygay

ŠOK ŽIVOTA: Na videu tiktokerke ugledala oca u preljubi

Izvor: Nportal

19.09.2024.

17:23

KADA je holandska TikTokerka Bela Berghof u utorak objavila video para u strastvenom zagrljaju, sigurno joj nije bilo ni na kraj pameti da će nehotice uzrokovati raspad jedne porodice, odnosno izvestan kraj jednog braka koji je trajao 40 godina.

Berghof se u komentarima ispod videa javila neka devojka iz Roterdama, koja je na snimku prepoznala vlastitog oca u preljubi!

- Hej, oprosti, ali imam jedno bizarno pitanje. One ljude koje si snimila kako se ljube u pozadini, taj muškarac stvarno jako liči na mog oca. Možeš li mi reći gde je i kada to snimljeno? - upitala je zatečena devojka Belu, a nakon toga je, čini se, usledila potvrda da je ugledala oca kako joj vara majku.

- Znam da ne bi trebalo, ali se osećam tako krivom - napisala je tiktokerka u komentarima te u sredu objavila novi video koji je potpisala rečenicom "na putu sam da uništim sledeći 40-godišnji brak".

Ispod tog snimka napomenula je da više neće odgovarati na pitanja radoznalih i ostala istrajna u tvrdnji da priča o preljubi nije bila osmišljena radi povećanja broja pregleda.