Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NADAJU SE NAJBOLJEM: Kako izgleda snimanje "ZG" bez Saleta?

Izvor: Nportal

23.09.2024.

15:54

I ovo snimanje "Zvezda Granda" prošlo je bez Popovića...

U Grandovom studiju na Košutnjaku nastavlja se snimanje nove sezone emisije "Zvezda Granda".

Milan Mitrović, poznati pevač i bivši učesnik kao i sada voditelj najgledanijeg šoua pojavio se među prvima, a za njim su stigli i ostali članovi žirija.

Sa posebnom pažnjom ispraćen je dolazak Cece Ražnatović, a isped stidija "Granda" pojavili su se i Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili kao i Đorđe David.

Fotografije sa snimanja pogledajte u galeriji ispod:

Međutim, ono čemu su se svi nadali, nije se desilo - ni na današnjem snimanju nije se pojavio čelnik "Granda" Saša Popović.

Podsetimo, Popović se zbog narušenog zdravstvenog stanja nije pojavio ni na prošlom, kao ni na ovom snimanju emisije "Zvezde Granda", a njegova bliska saradnica i drugarica Vesna Milanović demantovala je navode pojedinih medija da se Saša nalazi u bolnici.

- Desila se tehnička greška koju smo uspeli da saniramo, već u ponedeljak počinje snimanje. Saša će nam se priključiti, vrlo brzo ga očekujemo. Saša je samo trenutno odsutan zbog njegovog zdravstvenog stanja, rekla je Vesna, pa dodala: 

- On i sada sve prati. Ništa se nije uradilo u Grand produkciji, a da on nije bio upućen. U svakodnevnom smo kontaktu i u sve je upućen. Netačno je da je Saša u bolnici, zaključila je Vesna pre par dana za "Alo".

BONUS VIDEO: