Izvor:Foto: V. Danilov

Razvela se zbog ljubomore: "Usred noći sam istrčala iz stana"

Izvor: Nportal

24.09.2024.

19:11

"Teško je to, ja sam sa njim bila sedam godina, odrastali smo zajedno!"

Glumica Danica Radulović gostovala je u petnaestoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti i tada otkrila brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja, a takođe ke gpvprola i o saradnji i prijateljstvu sa kolegama, odrastanju i intimi.

Danica je otkrila da se od svog supruga razvela zbog ljubomore koju nije mogla da podnese:

- Prezirem ljubomoru, zato sam se i razvela, započela je priču Danica.

BloombergAdria.com

- Moj bivši muž je umro pre dve godine, bio je stamen čovek, podsećao me je na mog oca, ali nije mogao da prihvati moj posao što nisam primetila za vreme zabavljanja. Videla sam da sa godinama stagniramo i da se stvara neka loša atmosfera. Bila je ta grozna svađa, usred noći sam otišla kod mame i tate, oni su bili šokirani.

- Teško je to, ja sam sa njim bila sedam godina, odrastali smo zajedno. Budila sam se i stajala u šoku jer sam ponovo u svojoj sobi, morala sam da se naviknem na nove rituale. Boli! - ističe glumica.

BloombergAdria.com

Nismo imali dece pa se nije imalo za šta boriti, bilo je iskrenije rastati se i dati priliku da ponovo budemo srećni. Postavljaju mi pitanje "Da li ste ostali prijatelji?" - pa ne, da smo bili prijatelji ne bi se ni razveli. Ja njega od kada smo se razveli sam srela samo jednom, putevi su nam se skroz razdvojili.

Išla sam kod psihijatra, nisam htela da mi ostanu neke traume i neke greške, jer sam grešila i ja, istakla je Danica u podkastu "BINDŽ".

BloombergAdria.com

Ceo intervju sa glumicom Danicom Radulović u kojem je pored anegdota sa snimanja filma "Ruski konzul" pričala i o zanimljivim detaljima iz svog detinjstva, karijere i intime pogledajte u videu ispod, kao i na našoj Jutjub platformi:

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...