Izvor:Foto: ATA images

PRIJA SE POVLAČI IZ JAVNOSTI "Moram da se posvetim porodici"

Izvor: Nportal

30.09.2024.

15:17

"MOJI prijatelji kažu da se nisam promenila, da jesam to bi bio za mene neuspeh."

Pevačica Aleksandra Prijović svoju koncertnu turneju zaokružiće tamo gde je i počela, u Beogradu u Areni i to 22. decembra. Aleksandra je sumirala svoje utiske i podelila impresije povodom nezabeleženog uspeha, ali i otkrila svoje privatne i poslovne planove.

- Pa, baš zato što je od Beograda sve počelo. Beogradska publika mi je prva verovala i pomogla da se "moj glas daleko čuje" . Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo sad već imam tremu pred taj poslednji 22. decembra - rekla je Aleksandra.

Za samo 24 sata Prijovićka je rasprodala četvrtu Arenu, a na pitanje da li je imala strah da još jedan koncert pusti u prodaju, Aleksandra kaže:

BloombergAdria.com

- Nisam imala strah ali nisam ni verovala da će se za dan prodati. Baš zato pravimo za taj dan nešto posebno i drugačije od cele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj državi i gradu bude podjednako lepo, vodila sam i u manja mesta ceo svoj tim i nigde nisam štedela kada je produkcija u pitanju. Zato baš Beograd zaslužuje da ih na poslednjem koncertu iznenadim. Ali, ja nikad ne pričam unapred već sam sa publikom izgradila odnos poverenja - zato znam da znaju da ćemo se sjajno provesti i da ću dati sve od sebe da kući odu nasmejani i da taj susret zajedno pamtimo dugo godina.

Aleksandrini fanovi, kojih ima među omladinom, onih srednjih godina, ali i starije dobi, bili bi zasigurno zaintresovani za još neki koncert, koji bi možda otvorila, ali to njoj nije u planu, za šta ima i dobar razlog.

BloombergAdria.com

- Ne. Kao što sam i na svom instagram nalogu objavila - samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila, a drugo, sve i da sam se u hodu predomislila nema više nijedan slobodan termin u Areni.

Aleksandra Prijović trenutno živi svoj san koji je sanjala još kao devojčurak, a svoje trenutne realnosti i uspeha postane svesna tek kada izađe pred publiku.

- Svesna sam kad izađem pred publiku. Kad gledam i slušam baš ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam video materijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promenila, da jesam to bi bio za mene neuspeh.

Nakon koncerata, Aleksandra Prijović je otkrila svoj sledeći korak.

BloombergAdria.com

- Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti… na neko vreme. Sledeća godina je idealna za stvaranje novih pesama, planiranje svega što dolazi, odmor, porodicu, prijatelje.

Aleksandra Prijović svoju karijeru vodi u saradnji sa suprugom Filipom Živojinovićem koji se pokazao kao pravi muzički znalac sa nepogrešivim njuhom za hit. A šta pevačica je sada otkrila da li je i njemu "do odmora".

- Filip je u pauzama između koncerata, obično noću, stvorio nekoliko novih pesama koje su toliko divne, da mi je došlo da ih iste večeri otpevam i objavim (smeh) Ali, poznavajući njega, tek će on da piše, briše i smišlja.

Vreme je za prinovu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već godinama, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar. Ipak, pevačica sada kaže da je upravo sad možda došlo vreme da mališan dobije brata ili sestru i da se njihova porodica proširi.

- Da se pita nas sin, odavno je trebalo društvo da dođe. Tako da, verovatno je i vreme.

BloombergAdria.com

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Filipa Živojinovića koji grli pevačicu Sandru Afriku, dok je Aleksandra takođe za stolom sa njima, a na buru na mrežama koja se podigla tim povodom Prijovićka odgovara na sledeći način.

(Blic)