Izvor:Foto: Jutjub printskrin/A Sad Malo Mi

"Pevala sam i smejala se dok su mi majku smeštali u bolnicu"

Izvor: Nportal

03.10.2024.

22:22

"To je naš posao, moram na stranu da stavim privatni život..."

Goga Gačić svojevremeno je prošla kroz težak period kada joj je voljena osoba završila u bolnici gde je provela više od mesec dana na kiseoniku.

Na svu sreću, ona se uspešno oporavila, međutim pevačica ne može da zaboravi koliko joj je bilo teško da radi svoj posao u najtežem periodu.

Goga Gačić o teškim trenucima

- To je naš posao, moram na stranu da stavim privatni život. Moram da se isključim jer tim ljudima to treba da bude najlepši dan u životu a mi pevači smo tu da ih razveselimo. Sa profesionalne strane ja treba da budem uvek nasmejana, bez obzira na to šta se meni dešava i da li mi je neko u bolnici, ispričala je pevačica.

Goga Gačić pevala 3 dana zaredom

Ponosna je na sebe što se bori kao lavica, a veliku podršku u najtežim momentima pružio joj je njen suprug Marko Gačić, sa kojim uživa u skladnom braku.

- Nećeš verovati moja mama je primljena u bolnicu na dan njenog rođendana, a Marko je sa mnom otišao u Prokuplje da joj odnesemo tortu i cveće i baš taj vikend smo imali zakazane nastupe Marko i ja, pa smo zajedno otputovali. Ja sam iz te skrhanosti i atmosfere otišla za Beč da radim tri dana za redom, prisetila se Goga sa velikim bolom.

(Grand)