Izvor:Foto: ATA images

NIJE DETALJISALA: Sneža se oglasila posle svađe sa Vanjom

Izvor: Nportal

07.10.2024.

14:48

PEVAČICA Snežana Đurišić, oglasila se posle jučerašnjeg incideta na aerodromu "Nikola Tesla" sa svojim izabranikom, doktorom ginekologom Vanjom Miloševićem.

Snežana Đurišić prva je došla na današnje snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a njen izabranik ju je dovezao. Tako da se može reći da je među njima sve u redu.

Pevačica nije bila raspoložena da priča o detaljima sukoba, pa  je samo kratko prokomentarisala: 

BloombergAdria.com

 

Oni su se u međuvremenu pomirili, pa ju je Vanja i dovezao na snimanje.
- Kao što vidite ništa se nije desilo - rekla je kratko Đurišićeva.

Podsetimo, Snežana je nedavno bila gost na Kurir televiziji u emisiji "Pusti brigu" kada je njen partner u video prilogu otkrio kako je počela njihova ljubav.

- Mi smo se zapravo prvi put videli pre mnogo godina, ali tada nismo imali nikakav kontakt. Tek posle dvadesetak godina, slučajno smo se sreli na jednom mestu, prepoznali se, i od tada je Snežana postala važan deo mog života. Ona je prava osoba koja leči dušu, prava je melem - rekao je Milošević u svom emotivnom obraćanju.

BloombergAdria.com

 

Snežana tada nije krila emocije, te se zahvalila svom partneru za podršku koju joj pruža: 

- Podrška mi je izuzetno važna, pogotovo u poslu kojim se bavim, a mislim da je u svim profesijama bitna podrška porodice, kasnije partnera. Mi smo zajedno skoro sedam godina, i ja sam zahvalna što imam nekog ko mi pruža takvu podršku - izjavila je Snežana, osmehujući se.

(Kurir)