Izvor:Foto ATA images

PROŽIVELA GOLGOTU: Zoricu osudili da je preotela Kemiša

Izvor: Nportal

10.10.2024.

07:52

VESNA Zmijanac i Zorica Brunclik su u mladosti imale buran period, ali su sada u dobrim odnosima.

Harmonikaš Miroljub Anđelković Kemiš je bio u braku prvo sa Vesnom Zmijanac, a potom sa Zoricom Brunclik. Ovaj muzički par važi za jedan od najskladnijih na estradi. 

Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac, pa je započeo vezu sa Zoricom. Par je u emisiji "Ceca šou" progovorio o tom periodu koji je za njih bio težak. 

- Zorica i ja smo se smuvali u Parizu. U to vreme, oboje smo bili van svojih brakova i bili smo prijatelji. Samo smo se jedno drugom ispovedali i podržavali - rekao je Kemiš.

U tom periodu se pričalo da je Zorica preotela Kemiša od Vesne, prisetila se Ceca: 

- Ja se sećam tog perioda kada je Zorica preživljavala pravu golgotu. Kao jedna od najvećih zvezda tog vremena, optuživali su je da je otela muža drugoj ženi. Zorica je bila linčovana u javnosti. Svi su mislili da Vesna pati i peva zbog Miroljuba - prisetila se Ceca, a Zorica je dodala:

- Muški sam podnela sve te udarce - kaže Zorica.

Ceca se prisetila anegdota koje svedoče tome da nema zl krvi između Zorice, Miroljuba i Vesne: 

- Vesna je sama pričala da se divila Zoričinoj gracioznosti! Jednom prilikom je opisala scenu kao iz filmova kada je Zorica silazila nekim stepenicama sa takvom gracioznošću i držanjem. Nisam ni morala da vidim tu scenu, ona mi je ostala kao slika elegancije - kaže Ceca u "Ceca show".