Izvor:Foto: V. Danilov/ATA images

"POČELI SMO DA SE RAZILAZIMO": Razlog raskida Jovane i Željka

Izvor: Nportal

15.10.2024.

08:44

PEVAČ Željko Joksimović i njegova supruga voditeljka Jovana Joksimović godinama važe za jedan od najskladnijih parova.

Par uživa skoro deceniju u ljubavi, a njihova bračna idila počinje u trenutku kada su postali roditelji dečaka Koste, a potom i bliznakinja, Ane i Srne. Iskre među njima planule su 2008. godine kada su zajedno vodili Evroviziju. 

Mnoge je iznenadila informacija 2011. godine da se rastaju. 

Raskid je nastupio iznenada krajem marta pomenute godine posle tri godine uspešne veze. Nikada nisu otkrili razlog koji je pokvario tadašnju veridbu.  Dve nedelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najpre rekla "da", par je rešio da raskine a voditeljka je dala izjavu.

- Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine - decidna je tada bila Jovana.

- Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli - potvrdio je on tada vest koja je bila glavna tema svih portala i to da su rastali Joksimovići. 

Međutim, par se pomirio vrlo brzo. Željko  je nastupao u Tivtu. na nastup, a od tog trenutka nisu imali većih problema. Uspešni su kako u poslu tako i na privatnom planu, a porodično gnezdo u kojem uživaju sa svojom decom svili su na Senjaku.

(Alo)