Izvor:Foto: N. Paraušić, Instagram/emakezman

NOGE OD MILION$: Kežmanova bivša objavila provokativne fotke

Izvor: Nportal

16.10.2024.

14:55

U BRAKU su dobili troje dece, a kada su shvatili da ne mogu više da nađu zajednički jezik rešili su da nastave život odvojeno. Papire za ravod potpisali su 2015. godine.

Emilija Kežman, bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Mateja Kežmana, privlači veliku pažnju javnosti, a na društvenim mrežama je veoma aktivna.

Emilija neretko objavljuje provokativne fotografije, a poslednja je bila u tom duhu.

BloombergAdria.com

Ona je pozirala na krevetu u spavaćoj sobi, na sebi je imala široku majicu i kožne crne čizme pa je tako pokazala izvajane noge.

Emilija je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda, a najviše ih je bilo zbog njenih dugih nogu koje su bile u prvom planu.

Bili u braku 11 godina

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman uživa u braku sa svojom trećom suprugom Tarom Šumonjom.

Mateja je sreću pronašao kraj Tare, a njegova velika ljubav bila je prva supruga Emilija, sa kojom je sportista proveo 11 godina u braku.

BloombergAdria.com

NJihova romansa počela je kada je Mateja bio na početku svoje igračke karijere i nosio dres Radničkog iz Pirota, a dok je Emilija bila srednjoškolka.

U braku su dobili troje dece, a kada su shvatili da ne mogu više da nađu zajednički jezik rešili su da nastave život odvojeno. Papire za ravod potpisali su 2015. godine.

(Blic)