Izvor:Foto: ATA images, ngbakery.com

POKAZALA SUPRUGOV SPOMENIK: Na njemu bolne reči njene pesme

Izvor: Nportal

18.10.2024.

08:57

ZAJEDNIČKE fotografije na spomeniku kao podsetnik na njihovu veliku ljubav.

Nakon smrti supruga Nebojše, pevačica Aleksandra Tadić Cipka kupila je i sebi grobno mesto, a sad je pokazala spomenik koji je podigla.

Na nadogrobnom spomeniku pored imena pokojnog supruga, pevačica je stavila i svoje, kao i zajedničke fotografije.

Na centralnom mestu večne kuće stoje njihova prezimena Tadić i Stojićević, a levo od imena i fotografije preminulog Nebojše stoje njena slika, ime i godina rođenja.

BloombergAdria.com

Sa druge strane spomenika nalaze se njihove zajedničke fotografije kao podsetnik na njihovu veliku ljubav, kao i stihovi njene pesme "Karta za sreću".

BloombergAdria.com

- Moja si karta za sreću, bez tebe živeti neću. I preko pakla do raja, idem sa tobom do kraja. Moja si karta za sreću, malena kuća u cveću. Samo me voli do neba, to je sve što mi treba, piše na nadgrobnom spomeniku u Šapcu.

Cipikina prva objava nakon 40 dana od suprugove smrti izazvala je lavinu reakcija i reči podrške kada je otkrila da će se vratiti poslu jer jednostavno život mora da ide dalje.

- Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam dalje gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom… Znam da ima mnogo vas koji volite moj dosadašnji rad i zbog vaše podrške i ljubavi vraćam se i nastavljam! Vidimo se i na svim zakazanim veseljima i nastupima! Sve ću vas ispoštovati jer zaslužujete! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola i večnu ljubav! Jači smo od sudbine,  rekla je tada Cipka.

(Grand)