Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

MLADENCI ŽELELI DA JOVANA PEVA: Detalji incidenta sa svadbe

Izvor: Nportal

19.10.2024.

15:44

SVE je iznenadila vest da je voditeljka Jovana Jeremić pevala na svadbi kod prijatelja.

Jovana Jeremić žestoko je odgovorila pevačici Anđeli Vjetrović koja ju je isprozivala zbog, kako ona tvrdi, bahatog ponašanja na jednoj svadbi.

Voditeljka je uzvratila udarac na optužbe da krade muzičarima bakšiš, na šta nije ostala imuna, te je istakla da nije ona kriva što neko ne zna da peva.

Voditeljka je rekla da mediji kontaktiraju šefa orkestra šta se tačno dogodilo na večanju. 

Mikica je ispričao do detalja šta se dogodilo na veselju i istakao da je na Jovaninoj strani: 

- Mi smo kao orkestar bili pozvani da prisustvujemo venčanju kod našeg zajedničkog prijatelja. Anđela Vjetrović nije stalni član naše grupe, jer mi imamo svoje dve pevačice, ali mladenci su želeli da im ona peva, Jovana Jeremić je došla tu kao prijateljica mladenaca, svi smo došli pre svega kao prijatelji u nameri da se dobro zabavimo - ispričao je Mikica, a zatim dodao:

- Tu je bilo prisutno još deset, petnaest pevača koji su takođe pevali po 2-3 pesme, gosti su zahtevali da Jovana Jeremić u jednom trenutku zapeva. Video sam da je za to dobila neki novac, koji je nakon toga spustila na sto gde su oni sedeli. Niti sam uzeo taj novac, niti sam išao od stola do stola, mene to ne zanima, mi smo dobili svoj deo bakšiša koji sam podelio sa svojim bendom - rekao je Mikica.

Mikica nije imao predstavu koliku je prašinu digla vest o tome da je Jovana pevala na svadbi: 

- Nemam ni Instagram ni Tviter, ne posedujem društvene mreže, nisam ni znao za ta prozivanja - rekao nam je on.

Šef orkestra je otkrio kakva je saradnja bila sa Jovanom Jeremić: 

- Jovana je velika zvezda, oko toga nema šta da se priča, profesionalac džek, uvek smo lepo sarađivali - rekao je Mikica za Alo!.

Podsećanja radi, Jovana je bila sa svojim izabranikom Draganom Stankovićem na jednoj svadbi. U jednom trenutku Jeremićeva se "latila" mikrofona i zapevala čuveni hit Lepe Brene "Hajde da se volimo". Ona je za samo 10 minuta dobila 1.000 evra bakšiša.

(Alo)