Izvor:Foto: TV Pink printskrin

"PEVAČICA SAM I BEZ OVOGA" Svađa Marije i takmičarke u ZG

Izvor: Nportal

20.10.2024.

12:26

U sinoćnjoj epizodi "Zvezda Granda", gledaoci su mogli da svedoče burnoj situaciji, kada je, tokom nastupa Dragane Nikolić (27) iz Zemuna, žiri pritisnuo 5 panik tastera, što je u jednom trenutku dovelo i do sukoba.

Glavni akter je bila pevačica i članica žirija Marija Šerifović koja je, na takmičarkinu konstataciju da je trema uradila svoje, istakla da ništa nije valjalo, što je u Dragani probudilo bes i revolt.

- Trema je učinila svoje - pravdala se Dragana.

- Devojko, ovde ništa nije bilo dobro, znaš da je postojala makar neka trunčica nečega, pa i ajde. Jasno mi je da želiš da budeš pevačica, sve je to lepo. Međutim, mora nešto i da se otpeva - objasnila joj je Marija, na šta Nikolićeva nije ostala imuna.

BloombergAdria.com

 

- Ja već jesam pevačica i bez ovoga! - odbrusila je ona.

Žiriju se nije dopao način na koji je komunicirala, te su joj jasno stavili do znanja, a najviše Marija, da ipak nije bitno šta ona misli, već šta žiri misli, budući da su kompetetni da ocenjuju nečije pevanje, te da iz tog razloga i sede u tim stolicama.

BloombergAdria.com

 

- Sjajno, ni ne sumnjam, i neka si, super - počela je Marija izlaganje, pa dodala:

- Curo, nikakav problem nije, budi pevačica, na sreću ili na žalost postoje oni koji zaista ovaj posao ne znaju da rade, a nazivaju se našim kolegama. Ovo se ne odnosi direktno na tebe, ali pošto si već skupila hrabrost da dođeš u takmičenje, nađi način sama sa sobom da prebrodiš tremu da nešto otpevaš tačno, za početak sada u baražu.