Izvor:Foto: ATA images/R. Perišić

JK IZNELI SA NASTUPA: Povrede glave - eksplodiralo je na njoj

Izvor: Nportal

21.10.2024.

11:54

PEVAČICA Jelena Karleuša održala je nastup u Skoplju, u Makedoniju, ali neke stvari su se otele kontroli.

Jelena je priznala da je zadobila povrednu na glavi, pa je tim morao da je iznosi: 

- Videla sam da je jedan kostim eksplodirao na meni! Osetila sam da je nešto puklo na meni, ali sam to ignorisala i molila se da niko nije primetio. Zapravo, sve se videlo, ipak je u pitanju "lajv" šou. Pucaju kostimi, štikle, čarape... Toliko sam bila umorna nakon kocerta da su me bukvalno izneli napolje - rekla je, pa nastavila.

BloombergAdria.com

- Imali smo problem sa šlemom koji se urezao u čelo, ali nije tu u pitanju samo šlem. U jednom delu koncerta nosila sam preteški deo kostima zbog kog sam danas sva u podlivima oko vrata i po ramenima. Uvek poludim što posle svakog koncerta napravim od sebe invalida! Taj šlem koji sam nosila mi je potpuno raskrvario glavu, sva sam bila krvava... Pa i oni kristali, to je sve jako oštro i seče me, ali ja zapravo imam surovu samokontrolu i koncentraciju da sve to zanemarim i posvetim se publici -  izjavila je i dodala: 

BloombergAdria.com

- Ovo je samo mali pokazatelj ne nekavkog cirkusa, već dodatnog truda koji treba da ide uz muziku. Da, lepo je stati i pevati, ali malo ko može i da igra uz sve tu, da uloži u kostim, scenografiju, koreografiju, i da sve to radi da se publika posle jednog takvog koncerta oseti ispoštovanom i kao da je bila na nekom svetskom koncertu. E, sad, vidim da ovi neki svetski izvođači skaču sa trećeg sprata, ubijaju se, drogiraju, a ja sam samo luda. Možda i nisam luda, već samo volim ovo što radim, što ne znači da me u budućnosti neće strefiti neki treći sprat! Mada, kako ide, ja bih sve preživela - zaključila je Karleuša. 

(Republika)