Izvor:Foto: ATA images/Instagram printskrin/isismo

VRIŠTALA I PSOVALA: Komšije Trifunovića otkrile šok detalje

Izvor: Nportal

23.10.2024.

13:57

"SA Sergejem imamo probleme godinama".

Nakon saznanja o porodičnom incidentu koji se sinoć dogodio u stanu Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović na Voždovcu, komšije ovog para otkrile su nepoznate detalje.

NJihove susede ova vest uopšte nije iznenadila, budući da su svađe između njih dvoje u poslednje vreme gotovo svakodnevne.

BloombergAdria.com

 

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - rekla je komšinica.

- Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema - istakao je sagovornik na kraju.

Podsetimo, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: