Izvor:Foto: ATA images/Antonio Ahel

OPET BIH ISTO: Viki zbog ljubavi pobegla od kuće sa 18 godina

Izvor: Nportal

23.10.2024.

14:28

PEVAČICA otkrila nepoznate detalje.

Viki Miljković uživa u srećnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, a malo ko zna kako je izgledao početak njihove ljubavi.

Viki i Svetlana Ceca Ražnatović u isto vreme su upoznale svoje bračne supružnike. Kako je ispričala Viki gostujući u emisiji "Ceca šou" njihova ljubav počela je u Banja Luci.

BloombergAdria.com

 

- Mi kada smo se upoznali, mi smo se posvađali. Kada smo počeli da se zabavljamo, ja sam tada prvi put bez tate otišla na nastup. Marina me je pozvala, išle smo za Banja Luku, a ja sam prethodno nešto bila ljuta na Dragana, ne mogu da se setim zašto. U autobusu za Banja Luku sam sve nudila čokoladom, samo njega nisam ponudila. Kada smo stigli tamo ja sam mislila da Ću sa tobom (prim. aut Cecom) da spavam, ali s mi ti rekla onda "ne pada mi na pamet" - ispričala je Viki.

BloombergAdria.com

 

Viki Miljković imala je samo 18 godina kada je pobegla od kuće kako bi se udala za svog supruga Dragana Taškovića Tašketa.

- Cele noći šetali oko hotela. Mi smo odmah nakon par meseci počeli da živimo zajedno, zato što su moji roditelji bili poprilično protiv. Nisu mislili da sam spremna za udaju, nije im se sviđao moj izbor i da je prerano za sve to. Ja sam poslala mamu da nabere kruške, tatu da je odveze i ja sam sela u kola i pobegla kod Dragana. Da se vratim 30 godina unazad, opet bih isto uradila - ispričala je Viki gostujući kod Cece.

(Blic)

BONUS VIDEO: