Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda/ATA images

"MOLIM TE ZOVI HITNU": Marija se žestoko sukobila sa kolegom

Izvor: Nportal

27.10.2024.

14:16

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda može biti veoma zanimljivo pogotovo kada je reč o sukobima žirija.

Sukobi su vrlo česti i umeju da potraju, a ovaj put je rasprava nastala između pevačice Marije Šerifović i njenog starijeg kolege Dragana Stojkovića Bosanca. Sve je ekaliralo posle nastupa kandidatkinje Maje Dameski.

Dragan je rešio da da svoj glas Maji Dameski, a Marija Šerifović se usprotivila, izražavajući sumnju u iskrenost nastupa. 

- Pazi, kad meni nije dobro i koči mi se leva strana, kad je meni ovako, kako li je tek njemu kad mora ovako da priča - poručila je Marija, a zatim otkrila svoje mišljenje.

- Mislim da je ovo bila laž i kalkulacija. Devojko, ovo je bilo od 1 do 10 lagana petica, tačno na pola puta. Onaj vibrato, ukrasi, fraze, to ne ide. Bosanac, vidi, imaš 70 godina, ti sediš ovde umesto da ideš da pecaš, da uživaš, ja sa 58 idem u penziju ko gospođa. Ubila bih se da sedim ovde sa 70. Zbrinula sam i sebe i babu i dete i ne moram ništa - izjavila je Marija Šerifović.

U tom momentu Marija je počela da pada po stolu, da se hvata za majicu i ostaje bez daha zbog njegovog izlaganja sa kojim ni najmanje nije bila saglasna.

BloombergAdria.com

 

- Molim te, Vojo, zovi Hitnu pomoć za Bosanca, vidiš da nešto nije u redu - uglas su vikali Mili i Marija.

Ova rasprava je izazvala veliko interesovanje u emisiji "Zvezde Granda" svakako su izazvali pažnju gledalaca, a ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija između Marije Šerifović i Dragana Stojkovića Bosanca u budućim epizodama.