Извор:Фото: Н. Параушић

ОЉА ЦРНОГОРАЦ ОТКРИЛА: Ево због чега више није водитељка

Извор: Нпортал

30.12.2021.

11:56

БИВША водитељка је без задршке коментарисала актуелне теме, али и открила ствари које нисмо знали о њој!

Оља Црногорац је некада била омиљено лице са "малих екрана", а онда је решила да се повуче са телевизије и започне нови бизнис, тачније два! Постала је дизајнерка, а отворила је и свој "rent a car", а јавност све то прати на њеном Инстаграм профилу који има преко 150.000 пратилаца. Рекло би се да је ова година била баш добра за Ољу, а бивша водитељка је открила много тога из приватног живота, каријере, али се дотакла и љубави и новогодишњих жеља.

Она је сада по први пут открила због чега је напустила водитељски посао.


На Инстаграму је прати огроман број људи, а сви се питају која је тајна њеног изгледа.

- Да не идем у теретану било би пар мртвих дневно јер сву негативну енергију ја избацим тамо. Идем 5 пута недељно, свако јутро, и то је постао мој животни стил. Нисам више темпераментна као пре, а била сам јако темпераментна.

Оља је у "своје време" водила скандалозну емисију, атрактивна и темперамента водитељка која је била позната по бритком језику. А онда је одлучила и да уђе у ријалити.

- Емисија је била шокантна, али је сада лимунада чега све има у ријалитијима данас. Ја сам била месец дана у "Фарми" и било ми је тешко. Мајка ми је рекла да будем вредна, а ја сам то баш озбиљно схватила. Била сам стално код стоке, чистила, ринтала, тресла тепихе, прала буре у ком с екупало 30 људи...Само сам се једном посвађала. Маји Николић сам дала бомбону која се користи када неко има проблем са стомаком. Рекла сам да је бомбона од наранџе, а онда је то она појела. После су јој рекли "је л знаш Мајо шта ти је Оља дала да поједеш, видећеш за пола сата", а онда је настао хаос и лудница. А сви знамо каква је Маја кад се наљути - рекла је Оља.

- Ови данашњи ријалитији показују пропаст нашег друшва, колико ми срљамо у понор. Мене ништа не може да чуди јер то што је у ријалитију то смо ми. Ми гледамо себе. У "Фарми" смо гледали младе који се такмиче, боре, а сада гледамо понор друштва. Пре је било циља, а сада је битно да будеш што неморалнији и да добијеш новац за то од продукције - изјавила је Оља, па се осврнула на њен љубавни живот и питање које мучи њену околину "кад ће се удати?":


- У моје време је била Маја Николић, Јована Јоксимовић... То је било неко лепше време где су едуковане и еманциповане жене водиле програм. А са појавом тих кабловских телевизија почео је јавашлук. Не зна се ко води информативни програм, а ко забавну емисију, зато ми је и драго што нисам део тог света. Пре Јоване Јеремић нисмо знали шта је шер - рекла је бивша водитељка и открила да је за њу прича да је неко дошао "преко кревета" да води емисију "излизана прича".

Оља је открила и каква јој је била 2021. година као и чему се нада у 2022.

- 2021. година је била пуна љубави, подршке, изненађења. Волела бих да ми и 2022. година буде оваква. Што се тиче посла такође је била добра, нова фирма ради одлично. Фокус ће ми у овој новој години бити највише на послу, односно на стварању "нових послова" - рекла је Оља, па открила да би волела да буде "намазанија":

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Оља Црногорац #водитељка #модна дизајнерка #познати #ВИП