Извор:Фото: Јутјуб принтскрин, друштвене мреже

ПОСЛЕДЊЕ РЕЧИ: Њему се Матеј обратио пре нестанка

Извор: Нпортал

04.01.2022.

09:47

МАТЕЈ Периш (27), Сплићанин нестао је у Београду, у ноћи између 30. и 31. децембра, после чега му се губи сваки траг. Појавили су се снимци на којима делује да је Матеј сам ушао у реку Саву и затим је наставио да плива. Свему је, наводно, претходио његов трк по централним београдским улицама који је трајао више од сат времена.

Чудно понашање несталог момка засад је тешко објаснити. Оно што је јуче за Објектив рекао извор из истраге јесте да је тачно утврђено шта је Сплићанин радио у ноћном клубу у коме је био са друштвом.

- Он је једном другу рекао да иде у тоалет и то је последња особа са којом је разговарао. Друштво у коме је био наручивало је у клубу и вино и виски, а Матеј је пре изласка из клуба био видно пијан. Тетурао се, проливао је алкохол из флаше која је била за столом, па је због тога добио опомену обезбеђења - тврди извор.

Организатор журке кобне ноћи у "Магацину" (бившем "Готику") истакао је јуче да Матеј и његово друштво нису имали резервацију за улазак у клуб, али да су му и они сами на крају потврди- ли да је све било супер.

- Момци из Сплита нису били моји гости, ушли су без резер- вације у клуб. Све је било нај- нормалније. Нико их није дирао, нити је било проблема. Питао сам његове другове да ли су били угрожени на било који начин у клубу, рекли су да нису. Потврдили су да нису имали ни са ким сукоб, да су били сви љубазни. Питао сам их и да ли су се дрогирали, рекли су да нису - каже организатор ове журке, иначе познати београдски угоститељ.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".