Извор:Фото: З. Кнежевић

МАРИЋ БЕСАН: Милену нападају због интимних сцена из "Томе"

Извор: Нпортал

05.01.2022.

12:22

КАО што се и очекивало, филм "Тома" изазвао је велике реакције и коментаре. Ипак, на један од многобројних коментара, обратио је пажњу и сам главни лик овог остварења, Милан Марић.

Тај коментар тиче се Марићеве погрешно интерпретиране раније изјаве о сценама које је снимио са колегиницом Миленом Радуловић.

BloombergAdria.com

Наиме, као што они који су одгледали филм, знају да Милан и Милена тумаче супружнике Тому и Наду и да деле неколико интимних кадрова, Марић је једном приликом говорио о томе.

- Сви смо се водили емоцијом и интуицијом. Бјела нас је пуштао, дозвољавао нам је да нас у сценама воде емоције.

BloombergAdria.com

Моја је дужност била да као старији колега у интимним сценама са Миленом Радуловић будем пажљив и брижан - рекао је Марић у емисији "Кец на једанаест" на телевизији "К1".

Иако је сасвим јасно шта је глумац рекао, његове речи су, ипак, злоупотребљене на Твитеру.

BloombergAdria.com

"Сад апропо филма "Тома" на малим екранима. Марић каже да је у с*кси сценама морао да буде веома нежан због траума Милене. Дечко је превидео да је филм сниман у лето 2020. а она свету своју трауму обзнанила 2021. у јануару. И кога бре више заје*авате?", гласи коментар.

Поводом овог и сличних коментара огласио се и сам глумац.

- 1. Дечко то није изговорио. 2. Дечко је рекао да се као старији колега и мушкарац осећа одговорним за своје колегинице на сету, па и за Милену. 3. Дечко је превидео колико малициозних људи има. 4. Дечко Вам жели све најбоље - написао је Милан уз пољубац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".