Извор:Фото: В. Данилов

ЈЕЛОВНИК ЛЕПЕ БРЕНЕ: Навукла и Бобу на овај режим исхране

Извор: Нпортал

05.01.2022.

13:00

ЛЕПА Брена каже да месецима није окусила ништа слатко и масно! Певачица се током пандемије корона вируса потпуно окренула здравом начину живота, зато што је после четири деценије дуге каријере коначно имала мало времена за себе.

Брена је открила како је за кратко време успела да скине вишак килограма.

BloombergAdria.com

- Потпуно сам се посветила себи, и то после 40 година. Никада нисам имала паузу дужу од месец дана, па нисам могла да водим рачуна о исхрани, јер често нисам била код куће. Сада сам искористила прилику и да се одморим, али и да променим исхрану - испричала је Брена и открива шта је све избацила са јеловника.

- Нездраве намирнице за мене су прошлост. Масни производи не долазе у обзир! Не једем ни торте ни колаче и много се боље осећам. Све што спремам кувам на води, без капи уља. Успела сам и Бобу да "навучем" на здраву храну. Сада се и њему то допада. Успео је да смрша, а и ја сам скинула три килограма, али због моје висине многи мисле да сам изгубила бар десет килограма. Брена је недавно била са супругом Бобом Живојино вићем у Тајланду, где су неколико дана били на строгом режиму.

- На Пукету смо Боба и ја били на детоксикацији. Четири дана смо јели само поврће за доручак, ручак и вечеру. Осећала сам се одлично, имала сам пуно енергије. Баш сам задовољна! Осим здраве исхране, Брена је унела и неке друге новине у живот.

BloombergAdria.com

 

Певачица је почела да вежба.

- Редовно тренирам, и то ми баш прија. Није ми толико битно како ћу изгледати колико да се добро осећам и будем полетна. Сада сам спремна за нове радне победе. Једва чекам поново да наступам, а ове године ћу свима презентовати и бизнис који сам покренула током пандемије, а ком ће се највише обрадовати жене. Овај начин живота ми је помогао да изнедрим неке нове идеје, које сам преточила у посао. "Ресетовала" сам се и сада могу поново да радим пуном паром - рекла је Брена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".