Извор:Фото: Архив Новости

ПРОШЛА КРОЗ ПАКАО: Стоја након операције

Извор: Нпортал

08.01.2022.

18:36

ПЕВАЧИЦА Стоја Новаковић потпуно се трансформисала на једној клиници у Турској где се подвргла разним корекцијама лица и тела, а како је открила, урадила је липосукцију, али и затегла лице и испеглала боре.

Иако је постигла жељени изглед, Стоја је, како се наводи, прошла кроз пакао због операција.

Наиме, њена пријатељица је испричала да су се певачици наводно десет сати борили за живот.

- Стоја годину дана размишља о липосукцији. Распитивала се где је најбоља клиника, како то све тече, какав је опоравак и неко јој је рекао за ту клинику у Турској. Она је пре два месеца отишла тамо, урадила све потребне анализе и заказала операцију. Лекари су је посаветовали да јој прво ураде лице, и тако је и било, затегла га је и стварно изгледа савршено. Е, агонија креће када је на ред дошла липосукција. Не знам шта се тачно искомпликовало, Стоја се након анестезије није будила. Десет сати је била у коми, пакао прави је прошла. Њен муж Игор није знао шта ће од муке, човек је за недељу дана смршао осам кила. Лекари су буквално 10 сати покушавали да пробуде Стоју и да јој спасу живот. Када су успели да је пробуде, саопштили су њеном мужу да ће још седам дана лежати у болници, јер има неподношљиве болове. Ма, једва се опоравила од свега. А, све како би изгледала као мајка Ким Кардашијан, Крис Џенер - рекла је Стојина другарица, а певачица је изјавила:

- Урадила сам то јер сам хтела да будем риба. Болело је, опоравак је био много тежак. Не бих о цифри, али ту је негде око 100.000 евра све коштало. Имала сам три медицинске сестре у соби које су биле 24 сата уз мене - рекла је Стоја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".