Извор:Фото: Твитер принтскрин/Milan Maric

ДАНАС ПОПУЛАРАН ГЛУМАЦ: Беба са слике - исповест мајке

Извор: Нпортал

09.01.2022.

14:10

МИЛАН Марић тренутно је један од најпопуларнијих глумаца. Гледали смо га у мнгобројним домаћим серијама, али га је дефинитивно прославио филм "Тома" у ком игра главну улогу. Мајка Милана Марића својевремено је кроз смех открила да јењен син од детињства био и велики заговорник равноправности.

Мајка популарног глумца Милана Марића, Гордана открила је како јој је током трудноће са Миланом дијагностикована плацента превија, или другачије речено предњачећа постељица, стање које може бити без симптома до почетка порођаја или појаве контракција. Гордани, васпитачици у пензији, су на срећу лекари то открили много раније, а ризик је и даље био изузетно велики, како за њу тако и за бебу.

BloombergAdria.com

 

- Мада се те бебе у великом проценту ни не роде, сећам се као јуче да је било, када су ми две слатке младе докторке казале да је Милан упоран да се роди: "Овај је решио да се роди. Уопште га не занима шта се дешава и какви су проблеми око њега" - испричала је кроз смех она, а затим се присетила нешто каснијих ситуација у којима је Марић такође показао упорност и издржљивост.

Милан је, наиме, од малих ногу био луд за глумом, стога је још као дечак пожелео да оформи драмску секцију. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".