Извор:Фото: Приватна ахрива/принтскрин

НОВИ ДЕТАЉ ИСТРАГЕ: Шта се десило са Метејевим телефоном

Извор: Нпортал

10.01.2022.

14:09

ПОТРАГА за несалим младићем из Сплита, Матејем Перишем, ушла је у једанаести дан. До сада, ипак, још нису пронађени конкретни трагови који би олакшали његово проналажење.

Према писању "Курира", откривено је када је престао да ради Перишев телефон. Базне станице наводно су потврдиле да се телефон Матеја Периша угасио у близини ресторана на Сава променади, односно, да је ту последњи пут регистрован.

На снимку који је раније објављен види се да Матеј после једночасовног трчања по Карађорђевој и улицама око Бетон хале, долази до ресторана на Сава променади. Још није познато да ли је он ушао у воду, као што се сумња.

BloombergAdria.com

- Базне станице показују да се телефону губи траг управо ту, у близини ресторана. Претпоставља се да је телефон престао да ради када је ушао у воду - наводи извор "Курира".

Да подсетимо, Сплићанин Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра док је био у изласку са друштвом. Надзорне камере снимиле су младића како трчи београдским улицама и на крају иде ка леденој Сави. Потрага за младићем траје даноноћно, а у Београд је стигао и његов отац Ненад Периш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".