Извор:Фото: МУП/Инстаграм принтскрин

ДРОГА, ТУЧЕ Исповест из Готика - шта се догађало кобне ноћи

Извор: Нпортал

11.01.2022.

13:28

ЈЕДАН Београђанин који је 30. децембра са пријатељима био у клубу "Готик" у Бетон Хали, испричао је каква је била ситуација и атмосфера у том клубу у 2 сата после поноћи, у време када је из њега истрчао Сплићанин Матеј Периш, за којим се трага већ 12. дан. Према његовим речима, у клубу је било кошкања, избиле су две туче, а приметио је и конзумирање наркотика.

Београђанин је, како тврди, кобне ноћи био у истом клубу у ком је са својим пријатељима, за барским столом крај бине, био Матеј. Он каже да је око 2 сата после поноћи напустио клуб управо јер све што се око њега дешавало више није могао да гледа. У то време је, судећи по досад објављеним снимцима са сигурносних камера, из "Готика" у мајици кратких рукава истрчао и млади Сплићанин.

- У то доба избиле су две туче у клубу, али решене су брзо. Обезбеђење је дошло и избацило све актере напоље - прича овај Београђанин, чији је идентитет познат редакцији "Блица".

BloombergAdria.com

Како каже, "Готик" је био пун млађе популације, међутим оно што га је највише шокирало је што је за једним од столова видео девојку како конзумира кокаин!

- Неколико метара од мене видео сам како девојка шмрче кокаин за столом! У једном тренутку почела је да јој цури крв из носа, конобар је то видео и одмах је позвао обезбеђење које је дојурило и избацило је из клуба - описује Београђанин и додаје:

BloombergAdria.com

- Обезбеђење ју је буквално изнело из клуба онако с крвавом главом, а она је полу-омамљена вриштала на њих, гребала их... Да ситуација буде још бизарнија у руци је држала БусПлус картицу умрљану белим прахом, пошто је тиме "секла" кокаин".

Он је, како каже, након тога отишао из клуба.

Управо у то време, око 2 сата после поноћи, из клуба је, у мајици кратких рукава, истрчао Сплићанин Матеј. Зашто је без јакне и у толикој журби излетео на улицу, још је мистерија. Оно што су забележиле поједине сигурносне камере јесте да је Матеја потом изјурио на улицу и покушао да заустави такси, а како у томе није успео, јер је возило већ имало заказану вожњу, одјурио је даље низ улицу. Шта се потом с њим догодило још је предмет велике полицијске истраге.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".