Извор:Фото: М. Вукадиновић, Инстаграм/katarinatp81

СЕСТРА ДУШКА ТОШИЋА: Објавом јасно дала до знања...

Извор: Нпортал

12.01.2022.

15:51

ПОПУЛАРНА певачица Јелена Карлеуша пријавила је супруга Душка Тошића за породично насиље 7. јануара на дан Божића, а јавност од тада не престаје да прича о овој теми којој се не назире крај. Фудбалском менаџеру изречена је забрана приласка 48 сати, а потом је продужена на још 30 дана. Сада је његова рођена сестра фотографијом на свом Инстаграм профилу јасно дала до знања да подржава брата.

Њихове породице се овим поводом нису оглашавале, али једно је јасно, да се Тошићева сестра држи истог правила као и њен брат и да га подржава у сваком смислу.

Душко је, наиме, након драме у њиховом дому, на друштвеним мрежама демантовао наводе да је био насилан, а Јелена је само апеловала на медије да непишу неистине о њеној породици, али није говорила о догађајима из породичног дома.

- Поштовани пратиоци, пријатељи и припадници медија. Обично не волим да се обраћам овим поводом пошто сматрам да моје име, лик и дело треба да буде везано искључиво за спортску причу и добра хумана дела. Испратио сам шта већина медија објављује и зато сам приморан да се обратим на овај начин.

- Као што можете да видите да сам свуда представљен као насилник и у сваком наслову сам ја лошија страна. Први сам од оних који не подржавају насиље и никад се тиме нисам служио. Људи који познају мене, знају да сам ја човек који се увек труди да буде господин ма где био и шта год радио. Зато хоћу да знате да ћу и овог пута остати доследан себи, чекаћу да ветар прође поред мене - написао је Душко у саопштењу.

О догађајима у породици Карлеуша-Тошић ћуте и пријатељи и чланови породице. Међутим, Инстаграм профил рођене сестре Душка Тошића, Катарине даје одговор на многа питања.

Душкова  сестра последњу фотографију, на којој је и Карлеуша, објавила је недељамапре скандала, док са братом објављује фотографије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Душко Тошић #фудбалер Душко Тошић #Душко Тошић сестра #Јелена Карлеуша #ВИП #старс