Извор:Фото: АТА имагес

СРПСКА СИНДИ КРАФОРД: Бојана раме уз раме са Ирином Шајк

Извор: Нпортал

14.01.2022.

14:49

БОЈАНА Крсмановић једна је од најлепших и најуспешнијих спрских модела, а чини се да ће свет тек запамтити њено име.

Многи су мишљења да чувени супермодели попут Наоми Кембел, Кејт Мос и других никада неће добити достојне наследнице.

Међутим, чини се да ово мишљење више не важи, јер управо нашу манекенку Бојану Крсмановић називају новом Синди Крафорд, а лепотица из Београда и те како гради не само каријеру у региону, већ је за њу чуо и свет.

Пореде је како са Синди, тако и са Софијом Лорен, а у свет моде ушла је са само 14 година захваљујући сестри која је дизајнерка.

Међутим, почетак није био лак. Како је сама својевремено признала, у школи су је другари исмевали због висине и малог броја килограма. Када је са 15 година добила први ангажман у иностранству, на Недељи моде у Атини, почела је да стиче самопоуздање.

BloombergAdria.com

 

Бојана која често долази у родни Београд пре него што је упливала у модни свет рекла је колегиницама на факултету да ће "успети и да планира да прослави своје име".

Она је, иначе постала прва Српкиња која је након Ане Ивановић сарађивала са чувеним брендом. "Sport illustrated" јој је дао надимак Бо и прогласио једном од најбољих дебитанткиња.

Након што се доказала у Европи, Бојана је пожелела да освоји и Америку, пре свега Њујорк који је један од светских центара моде, а први корак на том путу била је сарадња са брендом "Guess" у Барселони која се наставила у Лос Анђелесу.


Иначе, Бојани су поједини људи из света моде сугерисали да смрша због каријере, али она је на то никад није пристала, те су временом управо облине постале њен заштитни знак, али и младеж код усне као што га има Синди Крафорд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Бојана Крсмановић #ВИП #познати #манекенка #Ирина Шајк #Синди Крафорд