Извор:Фото: АП

ДИРЉИВА НОВАКОВА ПОРУКА "Уместо да испалите одмах све метке"

Извор: Нпортал

15.01.2022.

14:50

НАЈБОЉЕГ тенисер света Новака Ђоковића очекује суђење у 23.30 по нашем времену на којем ће бити донесена коначна одлука о његовом останку у Аустралији и игрању на Аустралијан опену. Док велики део светске јавности очекује епилог целог случаја "Ђоковић", отрквиена је једна потресна порука српског аса.

Ту поруку поделио је аустралијски тенисер Ник Кирјос који је стао на Ђоковићеву страну у целокупној ситуацији са визом, упркос томе што је годинама уназад критиковао Новака.

Аустралијанац је недавно гостовао у подкасту "Без граница", па је искористио и ту прилику да јавно каже како се његова држава односи према Новаку на неадекватан начин.

Приликом свог гостовања, Кирјос је открио да га је Ђоковић контактирао путем Инстаграма.

- Новак ме је лично контактирао на Инстаграму и рекао "Хвала што се заузимаш за мене". Није баш очекивао да ћу од свих колега баш ја да изађем у медији и станем уз њега - истакао је двадесетшестогодишњи тенисер.

BloombergAdria.com

 

У даљем току разговору Кирјос је нагласио да би Новак волео да људи (пре свега Аустралијанци) схвате о чему се ради, уместо да га стрељају уз непостојање жеље да спознају целу ситуацију.

- Ево, прочитаћу вам од речи до речи шта мије Ђоковић о томе написао. Пише овако: "(Људи) пробајте да заправо схватите целу ситуацију и да притом имате бар мало објективности, уместо да испалите одмах све метке. На томе (што си, Кирјосе, размислио о целој ситуацији) сам ти захвалан - навео ја Ник Кирјос.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".