Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда

НЕСТАО СА СЦЕНЕ: Ево шта данас ради победник Звезда Гранда

Извор: Нпортал

15.01.2022.

16:15

ДАРКО Мартиновић победник је шесте сезоне такмичења "Звезде Гранда", међутим, иако су му многи предвиђали блиставу каријеру, он је готово нестао са сцене.

Дарко је након победе снимио албум првенац, као поклон од продукције, али затим готово да је нестао са српске музичке сцене и из медија. Појављује се понекад у "Грандовим" емисијама.

- Многи мисле да сам потпуно слеп, али видим отприлике пет одсто.Видим толико да знам када је дан, а када ноћ. Као клинац, када сам почео да се осамостаљујем, долазило је до неразумевања од стране мојих вршњака. Они нису могли да схвате тај недостатак и то што ја не могу да играм фудбал. Деца су умела да буду сурова. Касније су ме прихватили и сада немам никаквих проблема - рекао је он својевремено.

BloombergAdria.com

 

Дарко види само пет одсто, међутим он одлично вози бицикл и игра кошарку. Овај певач је као веома млад доживео породичну трагедију због које је прошао кроз веома тешке тренутке.

- Живим са мајком и са двојицом браће, они су ми помогли да успем и као певач и као човек, а отац ми је умро пре четири године, када су му отказали бубрези. То су били тешки тренуци за мене, али живот је морао да иде даље - испричао је 2012. године, одмах након победе у популарном музичком такмичењу.

Дарко је наставио да се бави музиком, више као радни певач, а не један од оних који би правио каријеру путем скандала.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".