Извор:Тикток принтскрин/vesnadjogani

ДАНАС ИЗГЛЕДА ПОТПУНО ДРУГАЧУЈЕ: Препознајете ли певачицу?

Извор: Нпортал

15.01.2022.

21:45

МНОГЕ естрадне личности драстично су се промениле током година. Док су се неки подвргли пластичним операцијама, има и оних који су драстично променили имиџ, те би их данас мало ко препознао.

Певачица Весна Ђогани једна је од оних који данас изгледају скоро непрепознатљиво. Она је на почетку каријере изгледала веома другачије, с обзиром да је била црнка, а већ дужи временски период плава коса је њен заштини знак.

BloombergAdria.com

 

Весна је веома активна на Инстаграму, а посебно на Тиктоку - на тренутно најпопуларнијој друштвеној мрежи Весна има најпопуларнији налог када се у обзир узму њене колегинице и колеге. Са својим пратиоцима дели снимке како игра, плеше, пева, па тако одгвара и на њихова питања.

Један од њених фанова затражио је од ње да подели фотографије из млађих дана, а она је то без проблема и учинила, па тако изненадила све.

BloombergAdria.com

 

- Ви сте мени обоје топ, али већа фаца би била да покажеш себе из периода '90-их година, па онда и Ђолета - гласио је коментар на који је Весна са задовољством одговорила.

BloombergAdria.com

 

- Нисам сигурна да сам била "та девојка" '90- их, али ево и мене - написала је певачица, а онда је уследио сет њених фотографија из младости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".