Извор:Фото: Дарко Дозет

ЧУВАЛА САМ НОС И ВИЛИЦУ Марина трпела насиље - довео другу

Извор: Нпортал

16.01.2022.

11:26

ЈЕДНА од најпознатијих певачица осамдесетих година, Марина Перазић, била је предмет интересовања јавности након раскида са тадашњим дечком, Иваном Фирчијем. Они су тада изнели сав прљав веш из заједничког живота.

Они имају две одрасле ћерке, али то их није спречило да после растанка  престану да говоре ружне ствари једно о другом. Он причама да је она спонзоруша којој никада није било довољно новца и да му је отела децу, а она да ју је физички малтретрирао и кући довео другу жену.

BloombergAdria.com

 

- Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим. Схватила сам да не вреди са њим улазити ни у какву расправу. Био је прек по природи. Желео је да ме провоцира. Ћутала сам зарад мира у кући, како бих сачувала своје лепе зубе, нос, вилицу... Кад сам добила прву модрицу, трудила сам се да друге не испровоцирам, али их је било - рекла је она својевремено, док се он бранио:

BloombergAdria.com

 

- Сваки пут када јој затреба публицитет, Марина је причала такве приче, а сви људи из јавног живота знају да се након одређеног времена памти само фотографија која нам је објављена у новинама. Иако то тада није било пријатно, све што се дешавало између Марине и мене сада се чини као добра забава - рекао је Иван и испричао своју страну приче како су се растали.

- Једног дана сам се вратио и затекао празан стан, јер је децу одвела без најаве, што ме је шокирало и погодило - испричао је Фирчи једном приликом.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".