Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/djanimusic

СЛАЂА ЗАБРИНУТА: Ђанију здравље у опасности - одбија помоћ

Извор: Нортал

17.01.2022.

11:37

ФОЛКЕР Радиша Трајковић Ђани је почетком јануара завршио у болници због угроженог здравственог стања. У том тренутку објавио је фотографију из болнице и открио да мора да откаже наступе, а на њој се могло видети да је прикључен на ЕКГ апарат. Међутим, другог дана је његова супруга Слађа изјавила да је њен муж боље, те да је премор учинио своје. Сада је опет забринута за његово здравље.

Ђанијево здравствено стање је много озбиљније угрожено него што он то жели да призна. Његова супруга пролази кроз тежак период, а певач очигледно неке ствари не схвата довољно озбиљно.

BloombergAdria.com

 

- Слађа је баш забринута. Плаче и моли га да мало прикочи, те да батали посао - објашњава извор за горе поменути лист и додаје:

- Предложила му је да заједно оду у неку бању и да буде на потпуном детоксу и рехабилитацији бар две недеље, да не окуша алкохол и да се одмори, међутим, он хоће да ради. Каже да мора да заради да исплате станове, Слађа опет кука и виче му да је брига и за станове и паре ако њему није добро… Углавном, ситуација није бајна, али знајући Слађу и колико је упорна, сигуран сам да ће га натерати да повуче ручну и мало се одмори и опорави. А наступа и посла ће бити, само да он сачува здравље - закључује извор.

(Скандал)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".