Извор:Фото: AP Photo/Mark Schiefelbein

НАДАЛ избегао да одговори на новинарско питање о Ђоковићу

Извор: Нпортал

17.01.2022.

17:50

ШПАНСКИ тенисер Рафаел Надал један је од ретких тенисера који су од старта подржали став владе Аустралије у случају против Новака Ђоковића.

Ђоковић је и даље незаобилазна тема у Мелбурну, па је тако Шпанац на конференцији за медије после свог меча морао да одговара на питање о српском асу.

- Да ли верујете да је Новак требало да игра Аустралијан опен ове године - упитала је новинарка Надала.

Шпанац се правио да није разумео питање, па се обратио преводиоцу. Потом је тражио од новинарке да понови питање, да би се затим и насмејао.

- Не знам. Не знам. Постајем прилично уморан због тога. Недељу дана је прошло када је победио на првом суђењу и било му је омогућено да тренира. Рекао сам да правда прича и да је то најисправнија ствар. И, ако је правда рекла да је његова виза у реду и да може да игра. Јуче је правда рекла другачију ствар. Ја нећу никад бити против онога што правда каже - рекао је Надал и додао.

- Друга ствар је шта је верујем лично. Идеална ситуација у свету спорта је да су најбољи играч света на терену и да играју на највећим догађајима. То је боље за спорт, без сумње. Да је Новак био овде и играо, то би било боље за све. Као што сам рекао на почетку, ја не могу да кажем другу ствар, јер верујем да је ствар сада врло јасна. https://youtu.be/kTwCP1nUN84

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".